top of page

MØT VÅRE RØSTERE

Vi er et dynamisk team som jobber hardt hver uke for å levere den beste kaffen til våre kunder. Kommer du innom kaféen på en mandag, ser du oss kanskje mens vi tester kaffe, eller “cupping” som det kalles i kaffeverden. På tirsdager røstes det, hvor vi kun bruker bønnene av høyest kvalitet som får frem de gode smakene. Hver dag er vi klare og ivrige til å hjelpe deg på veien på din personlige kaffe reise. Møt våre røstere:

Lille Oslo Kaffebrenneri | KAFFE | OSLO
Lille Oslo Kaffebrenneri | KAFFE | OSLO

LILLE OSLO KAFFEBRENNERI

Adresse

Youngs gate 9

0181, Oslo

Åpningstider

Man - Fre: 08.30 - 18.30

​​Lør - Son: 11.00 - 18.00

Adresse

Markveien 58

0550, Oslo

Åpningstider

Man - Wed: 07.30 - 18.00

Torsdag: 07.30 - 19.00

Fredag: 07.30 - 18.30

​​Lør - Son: 11.00 - 18.00

Lille Oslo Kaffebrenneri | KAFFE | OSLO

HVORDAN MEDLEMSKAP FUNKER

01

BLI MEDLEM

Klikk deg gjennom vår enkle guide så vi vet hva slags kaffe du liker og hvor ofte vi skal røste for deg.

02

MAGIEN ER I GANG...

Vi røster og sender ut kaffe hver uke, som garanterer den ferskeste smaken.

03

KAFFE I DIN POSTKASSE

Sitt ned, slapp av og nyt. Du kommer aldri til å gå tom for god kaffe igjen

Lille Oslo Kaffebrenneri | KAFFE | OSLO

HVA DU KAN FORVENTE

Vårt konsept er litt annerledes. I stedet for at vi bestemmer for deg, får du alltid kaffen du selv har valgt basert på dine preferanser og smaker. Du velger selv hvor ofte du ønsker å motta kaffe og hvor mye du drikker daglig. Deretter kalkulerer vi hvor mye du trenger, og hvilken type kaffe du mottar. Både hele bønner og malte bønner er tilgjengelig til samme pris, og blir personlig forberedt av oss til din kaffemaskin. 

Mengden av kaffe- -og brennerikvalitet er alltid det samme, dog kan prisene variere noe. Denne variasjonen kommer an på hvor i verden bønnene kommer fra. Det betyr i prinsipp at din favoritt kan være den rimeligste vi har! På grunn av de varierende prisene i forhold til spesifikke bønner, anbefaler vi alle våre kunder å bli med på vårt medlemskap. Man trenger ikke å kjøpe en hel boks, men med medlemskap får du den samme prisen hver gang, uansett hvor kaffen kommer fra. Det betyr at du får stor variasjon og kvaliteten vi garanterer, for en lavere pris over tid. Vi tilbyr også kaffeavtaler til bedrifter, basert på hvor mye kaffe som trengs og hvor ofte.

Lurer du på noe? Kontakt oss på hello@lilleoslokaffebrenneri.no

Lille Oslo Kaffebrenneri | KAFFE | OSLO

OM OSS

Lille Oslo Kaffebrenneri er et lite norsk kaffebrenneri i hjertet av Oslo. Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet, og ønsker å gjøre god kaffe tilgjengelig for alle. Det er ingen hemmelighet at kaffe er en stor del av kulturen her til lands, og det kan fort bli overveldende å velge mellom de utallige kaféene og brenneriene rundt omkring. Hos Lille Oslo Kaffebrenneri mener vi det er noen nøkkelfaktorer som skiller oss ut fra resten.  

Faktum er at det å være et selvstendig brenneri har mange fordeler, spesielt for kundene våres. All vår kaffe blir brygget i mindre partier, og hvert steg av røste prosessen blir gjort for hånd. Som et lite brenneri kan vi inspisere, analysere og justere bønnene til enhver tid, som sikrer den gode kvaliteten og gjør at hver eneste kopp er av høyeste kvalitet. 

Hos Lille Oslo Kaffebrenneri fokuserer vi ikke bare på kaffe, men på kunden og deres behov. Vår visjon er å lage fantastisk kaffe som er enkelt tilgjengelig for alle kaffeelskere i byen. Vi sender ut kaffe ukentlig, i stedet for månedlig, som gjør at du aldri går tom for favoritten(e) dine. All kaffe vi sender er valgt ut av kunden etter personlig preferanse, som sikrer at du aldri går tom, og enda viktigere, alltid elsker hva som er i koppen din.

Lille Oslo Kaffebrenneri | My Ugly Baby | Youngs gate 9
Lille Oslo Kaffebrenneri | KAFFE | OSLO

Deilig kaffe rett til din postkasse 

Vi sender en stor variasjon av nykvernet kaffe med opprinnelse fra hele verden, når det passer deg. Så du aldri går tom for god kaffe igjen. 

Everyone loves the typical Ethiopian. This coffee has well-balanced sweetness with hint of citrus tea, muscat and candies! 

Ethiopia

Kelloo Siko

This is a beautiful cup of Kenyan coffee. It is sweet and jammy with notes of blackberries and tropical fruits.

Kenya

AA Ngandu

This is an exciting natural process coffee from Colombia. This coffee has complex and sweet candy-like flavours with hint of Raspberry candy, strawberry, pure cacao and almond. 

Colombia

Tolima

This coffee has lovely sweetness. Hints of honey, lemon and nicely brunt sugar.
It's perfect as a breakfast coffee and any occasion!

Nicaragua 

El Toston

Lovely smooth coffee with hints of cream and walnuts. 

Great for the breakfast table!

Brazil

Cerrado

An elegant geisha from Colombia. This coffee is silky smooth and entices with notes of jasmine and cherries.

Colombia

Villa Karina

Velkommen til Lille Oslo Kaffebrenneri

Vil du utforske mange forskjellige typer kaffe og utfordre smaksløkene dine? Setter du pris på regelmessighet og en klassisk kopp kaffe? Uansett om du foretrekker å holde deg til favoritten eller vil utforske høykvalitets bønner fra spennende land som har blitt prosessert på forskjellige måter, har vi kaffen for deg. Enten om du er ny i kaffe-gamet, en mer tradisjonell kaffedrikker, erfaren kaffe snobb eller lysten på å prøve nye smaker, har vi noe for deg. 

Ayae er vår sjefsrøster. Ayae er opprinnelig fra Japan, men har bodd i Norge siden 2013. Hun har alltid vært opptatt av smaker og liker å utfordre smaksløkene sine, enten om det er å bli sake somalier eller å bli mester på å lage sitt eget surdeigsbrød. Denne lidenskapen for smaker kombinert med et ønske om å forstå det norske språket og kultur, ledet Ayae til kaffeverden i 2014. 

Ayae har røstet kaffe siden 2018 og hun ble opprinnelig tiltrukket av den intrikate brenneri prosessen, og ønsket om å få frem de forskjellige smakene. Hun har ledet kaffe avdelingen vår siden 2019, og elsker å være med på hvert ledd av prosessen. Ayae tenker på Lille Oslo Kaffebrenneri som en mulighet for alle til å lære om kaffe på en inkluderende og interessant måte. Hun liker å utfordre tankene om hva kaffe kan være, mens hun noterer seg spesifikke smaker og preferanser til kundene. Det er en delikat balanse, som også er en av tingene hun liker med bedriften. “Noe jeg elsker med vårt konsept er at det er så inkluderende. Vi serverer ikke kun det vi selv liker, men prøver å ha en bred variasjon og noe for enhver smak. Vi er ekte kaffe nerder som vil inkludere alle. Vi har alle forskjellige preferanser, og vi er her for å skreddersy deres personlige opplevelse.” forteller hun. Ayae sin favorittkaffe er en vasket Etiopisk type på grunn av blomsternotene og den smør-aktige munn følelsen

“Something I love about our concept, is that it’s so inclusive. We don’t just serve what we like - we try to have a broad variety and really have something for everyone.”

KONTAKT OSS

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Instagram

BLI MEDLEM                                LOGG INN

bottom of page